top of page

"אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים"

תמונת הסופר/ת: Orly TsabarOrly Tsabar

הספר הזה מאת דוקטור סוס – הוא אחד האהובים עלי. גיבור הספר יוצא להרפתקה, שהיא החיים עצמם. וכדרכם של החיים הוא עובר חוויות נפלאות וחווה גם כישלונות: "לאן שתעוף - תעוף טוב יותר. תגיע ראשון! תגיע מהר! חוץ מ... אם אתה לא. לפעמים אתה לא. מצטער לספר האמת היא פשוטה, נתקלים, נכשלים, לפעמים גם אתה" .

לפי דוקטור סוס המקום הגרוע ביותר להיות בו הוא "מקום לחכות" במקום הזה פשוט ממתינים ולא לוקחים את האחריות על השינוי.

אבל אין ספק שכולנו צריכים, לפעמים, שמישהו אחר ייקח מאיתנו את נטל האחריות ונוכל להרשות לעצמינו לנוח...

מוזמנים לבוא להדרכת הורים, לנוח קצת, ולמצוא מחדש את הכוחות על מנת שתוכלו להסתער מחדש על החיים ולמצוא מקומות נפלאים להיות בהם.

באהבה,

אורלי

147 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


שלום לכם הורים יקרים,
אם הגעתם לכאן, אני מניחה שזיהיתם אתגר וקושי שאתם מבקשים לפתור.
אני מזמינה אתכם לתאם איתי שיחת הכרות טלפונית ראשונית בת 20 דקות ללא עלות, כדי שתוכלו לקבל החלטה מיטבית עבורכם, עבור ילדכם והמשפחה שלכם.

לתאום שיחה:

אפשר גם להשאיר לי פרטים ואחזור אליכם:

אני מודה לך על פנייתך ורואה בזאת זכות גדולה

Design and Ux by Curly Black on YELLOW KISS wix platform

bottom of page